دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

اسرائیل متهم ردیف اول حمله به کشتی تجاری ایران

با توجه به موقعیت جغرافیایی و نحوه هدف قرار گرفتن کشتی، یکی از احتمالات قوی این است که این عملیات تروریستی از سوی رژیم صهیونیستی انجام شده باشد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۱ - ۲۳ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 March 13
کد خبر: ۸۰۶۲۸

به گزارش راهبرد معاصر  خبرنگار نور نیوز در گفتگو با یکی از اعضای تیم فنی بررسی کننده آثار حمله به کشتی تجاری «ایران شهرکرد» کسب اطلاع کرد که موضوع دست داشتن رژیم صهیونیستی در این اقدام تروریستی از احتمالات بسیار قوی است.

کشتی کانتینربر «ایران شهرکرد» که متعلق به شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی است روز چهارشنبه 20 اسفندماه در مسیر حرکتی خود از ایران به اروپا در آبهای بین المللی دریای مدیترانه بدلیل اصابت شئ انفجاری دچار آتش سوزی شد.

کارشناس گفتگو کننده با نور نیوز با اشاره به برخورد اشیائ انفجاری از ارتفاع بالا به تعدادی از کانتینرهایی که روی عرشه کشتی قرار داشته،خاطرنشان کرد؛ پرتابه های انفجاری می تواند از یک وسیله پروازی به سمت کشتی شلیک شده باشد.

وی افزود: با توجه به موقعیت جغرافیایی و نحوه هدف قرار گرفتن کشتی، یکی از احتمالات قوی این است که این عملیات تروریستی از سوی رژیم صهیونیستی انجام شده باشد.

سامانه خبری وای نت که رسانه ای صهیونیستی است روز گذشته مدعی شد که  امکان دارد اسرائیل در این حمله نقش داشته باشد. 

روزنامه وال استریت ژورنال نیز پنجشنبه 21 اسفند به تقل از مقام های آمریکایی اعلام کرد اسرائیل از اواخر سال 2019 تاکنون دست‌کم 12 کشتی که بیشتر آنها حامل نفت ایران به سوریه بودند٬ را هدف قرار داده است.

این روزنامه مدعی شد بیشتر کشتی‌هایی که اسراییل آنها را هدف حمله قرار داده نفتکش بوده است. 

وال استریت ژورنال به نقل از مقام‌های آمریکایی نوشته است که این حملات از اواخر سال 2019 آغاز شده  و کشتی‌های ایرانی و همچنین کشتی‌های دیگری که در دریای سرخ و مناطق دیگر حامل محموله‌های نفت ایران بودند، مورد حمله قرار گرفتند. 

مقامات رژیم صهیونیستی هنوز حاضر نشده‌اند در خصوص این گزارش ابراز نظر کنند.

تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار